Vem är Maddox?

Vem är Maddox?

Ja vem tusan är Maddox kan man undra, inte är det jag som är på bilden men det är jag som är grundaren av MaddoxUnderwear. Namnet Maddox kom till under en vinkväll med syrran, ville ha ett namn som inte är bundet till just underkläder, ett namn som är lätt att komma ihåg och lätt att stava till. Så Maddox fick det bli, och ju mer jag säger det, ju mer nöjd är jag med namnet.
Tanken bakom Maddox var och är fortfarande att skapa en sexigare vardag. Här hittar ni märken som har samma värdegrund som vi och som har slutkunden i fokus från design till sömnad.

Underkläderna ni hittar hos oss är kalsonger som alla blir snygga och sexiga i, det spelar ingen roll hur man ser ut eller hur ens kropp ser ut. Snygg och sexig är en känsla som du absolut kommer känna med våra underkläder. Och med den känslan kommer självförtroende och en rak rygg som gör att du är redo att ta dig an dagen och inte ta emot någon skit.

Hos oss hittar ni modeller som trunk, brief, string och jockstrap. Vi har kalsonger som lyfter, kalsonger som ger en känsla av att vara naken och kalsonger som visar mycket hud.

Vi på Maddox kommer fortsätta ta in fler märken och vi kommer även ta in badbyxor i modellerna trunk, brief och string. Har ni några märken som ni saknar och som skulle passa hos oss, tveka inte att höra av er! Vi finns här för er!

Tack för att ni tittade in och jag hoppas att ni hittar något ni gillar! 

                                                                          //Emma